>

Onze cultuur


Een bekende naam op het gebied van accountancy en belastingadvies. Met vestigingen in Huizen, Almere en  Bunschoten-Spakenburg zijn wij een groep van 90 enthousiaste en deskundige mensen, die weten waar het om draait. Een kantoor met ambities!


Ons gedreven team van professionals bestaat uit accountants-administratieconsulenten, registeraccountants en belastingadviseurs. Met onze assistenten en medewerkers zijn wij in staat tot hoogwaardige dienstverlening op het vertrouwde terrein van het verzorgen van administraties, waaronder loonadministraties, het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften, de wettelijke controle van jaarrekeningen, subsidieverantwoordingen, verzekeringsopgaven etc. en, uiteraard, belastingadvies.


Onze organisatie kent een platte structuur wat het zeer aangenaam maakt om in te werken. Daarnaast heeft het de uitstraling van een dorp binnen een grote stad. Ondanks onze professionele houding richting onze cliënten kun je bij ons niet spreken van “stoffige” accountants.


Helemaal top is onze work/life balance, die net als de balansen in onze jaarrekeningen altijd in evenwicht is. Er is niet alleen ruimte voor het gezin binnen Lentink maar ook voor jezelf. Ruimte om je te ontwikkelen en nog verder te komen met iemand die met je meedenkt. Coachen, maar dan wel op een ongekend niveau.


Onze organisatie denkt groot in brede lijnen. Wij laten onze werknemers graag proeven van alle facetten die er binnen ons vak te vinden zijn. Zo blijft de kennis breed en kunnen wij onze cliënten optimaal bedienen. Vakkennis en professionaliteit onder één dak!

Kreston AFAS Belastingdienst CreAim NBA NOB SRA
 

Transparantie
Algemene voorwaarden
Klokkenluidersregeling
Gedragscode


Huizen

Huizermaatweg 460
1276 LM Huizen
Postbus 1165
1270 BD Huizen
Tel: +31 (0)35-5232575

Almere

G T. Rietveldstraat 180
1333 LJ Almere
Postbus 1165
1270 BD Huizen
Tel: +31 (0)36-5486777
Hilversum
Stationsstraat 2b
1211 EM  Hilversum
Tel: 035 5232575
Twitter LinkedIn